top of page

RAEK Racing - Meet The Teams

Lekker racen zonder zorgen; dat is waar het bij RAEK Racing om draait. Het team is al vele jaren actief binnen de verschillende klassen van DNRT en met verschillende kampioenschappen en vice-kampioenschappen hebben ze bewezen snelle en betrouwbare auto’s te kunnen neerzetten. Binnen RAEK Racing wordt er gewerkt met een no-nonsense benadering, in een ontspannen sfeer, waarbij ontwikkeling van rijtechnieken een prioriteit is.


Stuwende kracht achter RAEK Racing is Arjen Heeck, een uiterst ervaren man binnen de autosport die tevens actief is als coach en ondersteuning biedt bij NK’s. Het team heeft onder andere veel successen geboekt binnen de DNRT Westfield Cup, maar ook binnen de 206 GTi Cup wisten ze met Dirk Warmerdam als rijder het algemene kampioenschap te winnen!

Het team van RAEK Racing heeft verschillende 206 GTi’s beschikbaar voor verhuur in de Cup. Dit doen zij onder het arrive and drive principe, waardoor jij als rijder maximaal kan genieten van je hobby, zonder je zorgen te hoeven maken om het technische aspect. RAEK Racing zorgt ervoor dat de auto tussen de evenementen door geprepareerd en/of gerepareerd wordt. Op het circuit aangekomen zorgt het team ervoor dat de auto tussen de sessies door wordt geserviced, of dit nu een trainingsdag of een wedstrijddag is. Tevens kunt u tijdens een trainingsdag of een race event rekenen op een eenvoudige catering. Denk aan koffie, thee, fris, een snack of een broodje.

Naast technische ondersteuning en arrive and drive mogelijkheden biedt RAEK Racing ook instructie en trainingen aan. Via coaching in combinatie met data en video analyse worden rijderstechnieken en strategieën onder de loep genomen en bijgeslepen. Met deze gerichte instructie kan jij je als rijder sterk verbeteren en het meest uit jezelf en de auto leren halen.

Wil je meer weten over wat RAEK Racing jou kan bieden? Ze nodigen je graag uit om de verschillende mogelijkheden met je te bespreken die voldoen aan jouw wensen en budget. Meer informatie is te vinden op www.raekracing.nl, en contact opnemen kan via info@raekracing.nl of 0031644553927.

Comentários


bottom of page