top of page

Vejon Racing - Meet The Teams

Vejon Racing kwam in 2020 voor het eerst aan de start in de 206 GTi Cup, en wist met rijder Joran van den Hour direct het Rookie-kampioenschap te winnen. Dit smaakte naar meer, en inmiddels is het team flink aan het uitbreiden. Dit seizoen brengt het team al zeker drie jonge rijders aan de start, die ze vanuit de karting stap voor stap begeleiden! Het in Lelystad gevestigde Vejon Racing heeft inmiddels zes race-klare 206 Cup auto’s in de garage staan. Dit seizoen komen zeker drie rijders voor het team aan de start. Joran van den Hout maakt zich op voor zijn derde seizoen, en gaat inmiddels voor de algemene winst. Larissa Tabak maakt voor haar tweede seizoen de overstap naar Vejon, terwijl de jonge Melvin Ezinga zijn debuut zal maken en zal meestrijden om het Rookie-kampioenschap 2022.

Van karting naar autosport

Het in Lelystad gevestigde Vejon is in de regio een uiterst goed aangeschreven autobedrijf, en ontpopt zich de laatste jaren ook in de autosport tot een betrouw en succesvol raceteam. Ze focussen zich voornamelijk op het begeleiden van jonge rijders die de stap vanuit de kart-wereld naar de autosport willen maken. Dit doen ze ondermeer door met het organiseren van Jeugd Trainingen, waarbij kinderen vanaf 13 jaar plaats kunnen nemen in een van de Peugeot 106-en en hun eerste meters in een echte auto kunnen maken!

Het vervolg hierop is natuurlijk de stap naar de autosport. Vejon Racing begeleidt rijders tijdens het gehele traject. Van het behalen van je racelicentie tijdens de cursus, trainen tijdens trackdays tot aan het maken van je racedebuut in de 206 GTi Cup. Op deze manier wil het team het voor jonge rijders mogelijk maken om hun droom om door te stromen naar de autosport te verwezenlijken. En dat op een betaalbare manier!

Ook rijders die voor een racedag, of meer, een auto willen huren kunnen bij Vejon Racing terecht. Hierbij zorgt het team dat er een raceklare auto voor je klaarstaat, en je de gehele racedag wordt ondersteund. Kortom; aankomen, en racen!

Meer informatie over Vejon Racing is terug te vinden op www.vejonracing.nl, en vrijblijvend contact opnemen is altijd mogelijk via info@vejon.nl.


Comments


bottom of page