top of page

MF Racing - Meet The Teams

De auto’s van MF Racing zijn in het 206 Cup veld niet te missen. Met 12 auto’s is het team veruit de grootste preparateur binnen de klasse. En dat zijn ze zeker niet zonder succes! Al in het eerste seizoen schreef MF het Rookie-klassement op zijn naam, en in de daaropvolgende seizoenen reed het team constant voorin het veld mee. Daarnaast is met zo'n grote groep rijders ook de sfeer binnen het team altijd uiterst gezellig, wat een dag racen nog leuker maakt!


MF Racing is in 2010 opgericht door Marcel Flens, en is sindsdien in onder andere de Volvo 360 Cup en de BMW E30 Cup actief, en succesvol, geweest. De ervaring en kennis binnen het team is dan ook groot, dit heeft in combinatie met de altijd gezellige sfeer binnen het team ervoor gezorgd dat MF tot het grootste team binnen de 206 Cup is uitgegroeid.

Racen met MF Racing

Volledig zorgeloos racen. Dat is waar MF Racing voor staat. Je komt aan, trekt je racekleding aan, en gaat racen terwijl de monteurs van het team zorgen dat je auto er technisch perfect bijstaat. Dit geeft jou als rijder de mogelijkheid om je volledig te focussen op datgeen waarvoor je komt; het racen! Bij MF behoort naast de technische ondersteuning ook de coaching, inschrijving en zelfs de catering tot het Arrive and Drive pakket! Hiernaast is het voor rijders met een eigen 206 ook mogelijk om je auto door MF Racing te laten stallen, onderhouden of repareren. Met de beschikking tot een eigen rollenbank, en de vele ervaring die het team heeft opgedaan zijn zij immers specialist op het gebied van de 206 GTi cup-auto geworden.

Ook voor racecursussen en trainingsdagen kan je bij MF Racing terecht. In samenwerking met Rensportschool Zandvoort biedt het team de 206 GTi aan voor het behalen van je racelicentie; perfect voor wanneer je de auto door-en-door wil leren kennen voordat je je racedebuut maakt in de 206 Cup.

Wil je meer weten over MF Racing? Alle informatie over het team is te vinden op mfracing.nl, en ook kan je altijd contact opnemen door te mailen naar info@mfracing.nl

Comments


bottom of page